De Hef : biografie van een spoorbrug - De Boode, Arij; Ivens, Joris; Van Oudheusden, Pieter, 1957-2013 (Rotterdam : De Hef, 1985)
Beschrijving van de geschiedenis van de beweegbare Koningshaven(spoor)brug en van de betekenis ervan voor Rotterdam en de Rotterdammers.
Keywords: Netherlands; Bridges; City planning -- Netherlands -- Rotterdam; Railroads -- History -- Netherlands