De Rode Route. - Bond Moyson Oost-Vlaanderen - Gent; Amsab-ISG (Gent : Bond Moyson Oost-Vlaanderen, 2000)
Bond Moyson Oost-Vlaanderen wil door het uitwerken van een aantal fietsroutes een link leggen tussen gezondheid en de rijke sociale geschiedenis van onze provincie. Dit eerste deel van de Rode Route brengt u naar het rode verleden van Gent en de Schelde-Leie streek. U fietst door het leven van een aantal 'rode mensen', u ontdekt het verhaal achter jarenoude gevels en geniet onderweg van de prachtige natuur. Langs de mooie meanderende oevers van de Leie maakt u kennis met de sociale achtergrond van deze prachtige streek, waar zich nu voornamelijk villawijken bevinden. De Rode Route leidt u door een decor van groen, rustige dorpjes en het statige Gent.
Bijkaart, recto: stadcentrum Gent
Geplooide kaart met wandelparcours
Bevat, verso: 18 foto's van plaatsen, gebouwen en figuren te Gent.
Legende
Windroos
Keywords: Sports and recreation; Maps; Road maps; Thematic maps