Van Desclee tot Gaselwest : een energiek avontuur doorheen de tijd - De Vleeschauwer, Dirk; Kerckhaert, Noël, 1925-1994 (Kortrijk : Gaselwest-Electrabel, 1995)
1. Nieuwe energievormen dienen zich aan ; 2. Mozaiek van ondernemingen ; 3. De gemeenten ; 4. De provincie ; 5. De intercommunales
Industrieel erfgoed: West-Vlaanderen (rubricering Patrick Viaene)
Keywords: Energieleveranciers; Geschiedenis; Vlaanderen