Er wonen nog mensen : tekenen van leven in Doel - Janssen, Jeroen, 1963- (Leuven : Oogachtend, 2018)
Voormalig dorpstekenaar Jeroen Janssen, die in 2013 al een graphic novel over het polderdorp Doel bij elkaar tekende heeft weer een boek uit zijn schetsboek laten lopen. 'Er wonen nog mensen - Tekenen van leven in Doel' is in zijn bekende tekenstijl een meer dan 200 pagina's tellende ode aan het dorp dat moest verdwijnen voor de megalomane havenplannen, aan de mensen die er nog wonen en aan het leven in al zijn facetten.
Industrieel erfgoed: Provincie en stad Antwerpen (rubricering Patrick Viaene)
Keywords: Comics (Graphic works).