De grote wetenschappers. - Farndon, John; Woolf, Alex; Rooney, Anne; Gogerly, Liz; van Hattum, Désirée; van Hee, David; Wiltink, Renske ([S.l.] : Arctic, 2005)
De mannen en vrouwen in dit boek hebben allen een buitengewone prestatie geleverd op hun wetenschappelijk terrein: sommigen blonken uit in meerdere takken van wetenschappen, terwijl anderen de grondvesten hebben gelegd voor hun eigen discipline. (Bron: covertekst)
Geschiedenis van techniek en industrie (rubricering Patrick Viaene)
Keywords: 092525jpg; Wetenschappers