Cosmic codes : hidden messages from the edge of eternity - Missler, Chuck, 1934-2018 (Couer d'Alene : Koinonia House, 1999)
Missler vertelt ons in dit boek dat bijvoorbeeld de bijbel en de torah via geheime codes boodschappen geven vanuit de eeuwigheid.