Beria : Stalin's first lieutenant - Knight, Amy (Princeton : Princeton University Press, 1993)
Een uitgebreide biografie van Beria, de man die onder Stalin's bewind hoofd was van de politie en dus de richtlijnen en wensen van Stalin in praktijk bracht: de meest gevreesde Staiin-pion.
Keywords: Berii︠a︡, L. P, -- 1899-1953.