De tao van fysica : een onderzoek naar de parallellen tussen moderne fysica en oosterse mystiek - Capra, Fritjof, 1939- (Utrecht : Kosmos-Z&K, 2005)
In dit boek wordt onderzoek gedaan naar de overeenkomsten tussen oeroude mystieke en filosofische teksten en de kwantummechanica.