Quantum theory cannot hurt you : a guide to the universe - Chown, Marcus, 1959- (London : Faber and Faber, 2007)
Marcus Chown laat ons in dit boekje kennis maken met de quantum-theorie en de relativiteitstheorie van Einstein.