Locos : een gebarenkomedie - Alfau, Felipe, 1902-1999 (Amsterdam : Bert Bakker, 1991)
Deze verhalenbundel van de Spaanse auteur Felipe Alfau mag je gerust zien als een voorbeeld van het magisch realisme dat we o.a. kennen van Nobelprijswinnaar Jorge Luis Borges.