Fox's book of martyrs : a history of the lives, sufferings and deaths of the early christian and protestant martyrs - Foxe, John, 1516-1587; Forbush, William Byron, 1956-1927 (Grand Rapids, Mich. : Zondervan, 1967)
Het martelarenboek van John Fox is een klassieker binnen de religieuze literatuur: in dit boek vertelt John Fox de ontroerende geschiedenis van de Martelaren in Engeland in de 16e eeuw, ook van jonge mensen, die de liefde van Jezus Christus op een bijzondere wijze uitstralen en deze liefde zonder twijfel betaald hebben met hun leven.