The dark side of christian history - Ellerbe, Helen (Windermere : Morningstar & Lark, 2009)
Een boek over de donkere kant van het Christendom: doctrine, seksualiteit, vrije wil, gebruik van geweld, de donkere Middeleeuwen, het gevecht tegen veranderingen, de inquisitie, slavernij, de heksenjacht, ... Genoeg stof om een interessant boek te vullen.