Apparitions - Green, Celia Elizabeth, 1935-; McCreery, Charles, 1942- (Oxford : Institute of Psychophysical Research, 1975)
De auteurs stellen in dit boek dat niet alleen verschijningen maar ook de omgeving waarin deze verschijnen ingebeeld zijn door de waarne(e)m(st)er.