De worstelende mens zoekend naar het licht temidden van een schijnbaar ondoordringbare duisternis - Veenstra, Tinus, 1896-1999 (Appelscha : Noordelijk Gewest van Vrije Socialisten, 1978)
Levensbeschrijving en visies van een anti-militarist en vrije socialist uit zuid-oost Friesland NL
Keywords: Veenstra, Tinus, -- 1896-1999.