Reis in Droomland : je was erbij, je dacht er over, dus je bent erbij - Steelink, Nicolaas, 1890-1989; van Wakeren, Bert (Sittard : Baalprodukties, 1998)
Autobiografie van Nicolaas Steelink (1890-1989), die in 1912 naar de VS emigreerde en daar, nadat hij zich had aangesloten bij een vakbond, in 1920 gevangen gezet werd voor crimineel syndicalisme.
Keywords: Steelink, Nicolaas, -- 1890-1989.