De egoïst Max Stirner : leven en werken - Jansen, Hans, 1931-2019 ([Breda] : Papieren Tijger / De Vrije Gedachte, 2009)
Inleiding tot leven en gedachtegoed van de Duitse filosoof (1806-1856)
Met lit. opg
Keywords: Stirner, Max, -- 1806-1856.; Egoïsme; Sociale ethiek; Individualisme