Weerbarstige herinneringen - Jacobs, Pszisko, 1917-1999 (Haarlem : Lnie Peetoom, 1988)
Herinneringen aan een jeugd in anarchistische kring in Haarlem tussen 1917 en 1945
Keywords: Jacobs, Pszisko, -- 1917-1999.