Anarchistiese staatsopvatting, een paradox? - Holterman, Thomas, 1942- (Deventer : Kluwer, 1980)
Essay over de historische en actuele gedachten uit het anarchisme over staat en politieke orde, gevolgd door een poging tot het ontwikkelen van een positieve anarchistische staatsopvatting