Wat is een anarchist? - Armand, Emile, 1872-1963; Gevers, Dick, 1936-2019; Lermina, Jules (Jules Hippolyte), 1839-1915. (Amsterdam : Iris, 2008)
Twee inleidende essays over het libertair anarchisme.
Vert. van: Qu'est-ce-qu'un anarchiste?. - 1925, en: L'ABC du libertaire. - 1906.