30 jaar boekhandel de Rooie Rat : de geschiedenis van het linkse boek in Nederland. (Utrecht : De Rooie Rat, 2001)
Ontwikkeling van de oudste Nederlandse linkse boekwinkel in Utrecht en van de linkse uitgeverij en boekhandel in Nederland in het algemeen in de periode 1970-2000