Samuel Beckett, the complete short prose, 1929-1989 - Beckett, Samuel, 1906-1989; Gontarski, Stanley (New York : Grove Press, 1995)
De korte prozastukken die Samuel Beckett schreef in de periode 1929-1989, bij elkaar gebracht door Gontarski.
S. 287-[292]: Bibliography of short prose in English