De visie van een wilde op beschaafde mensen - Xokonoschtletl (Essen : Yankuikanahuak België vzw)
Opvoeding - De vrouw en de man - Maatschappij - Grootstad - Ontspanning - Religie; Geld - goud en macht - Geneeskunde - Milieu - De staat - Het mijne - Terug naar de natuur