Koningin Victoria - Burnat, Elisabeth; Jacobs, Jean H. P. (Antwerpen : De Goudvink, 1959)
Jacht op een kroon - Het kind voor de troon bestemd - De jonge koningin en de oude minister - Ernstige meningsverschillen - Krantenlezen - De knappe verloofde - Wanneer weet een jong meisje dat zij moet trouwen? Wie schenkt deze vrouw aan deze man? Het leven van een koning - Een boze oom
Keywords: Victoria, -- Queen of Great Britain, -- 1819-1901.