Album-manuel d'histoire générale à l'usage de l'enseignement moyen - Vermast, Alfons, 1858-1909 (Gand : Vanderpoorten, 1881)
Leerboek geschiedenis tot en met de kruisvaarten
Keywords: Didactiek van het secundair onderwijs; Didactiek van de geschiedenis; Schoolboek; Wereldgeschiedenis