Leopold II : het hele verhaal - Op de Beeck, Johan, 1957- (Amsterdam : Horizon, 2020)
Levensbeschrijving van de Belgische koning (1835-1909), vanaf 1865 tot aan zijn overlijden monarch over België en sinds 1885 soeverein over Congo-Vrijstaat.
Met literatuuropgave, register.
Keywords: Biografieën; Leopold II (koning der Belgen).