Keizer Karel en Kwa Beth, en andere verhalen. - Opdebeek, Lode (Lodewijk), 1869-1930 (Antwerpen : L. Opdebeek, 1956)
Kwa Beth, de gekroonde laars, de keizerlijke scheepstrekker, Keizer e boer, Keizer voor één dag, Geef ood, Keizer Karel, de raap en het veulen, de Ieperse kinderen