De Bourgondiërs : aartsvaders van de Lage Landen - Van Loo, Bart, 1973- (Amsterdam : De Bezige Bij, 2021)
Het vergeten millenium (406-1369) - De Bourgondische eeuw (1369-1467) - Het fatale decennium (1467-1477) - Een beslissend jaar (1482) - Een gedenkwaardige dag (20.10.1496) - De laatste Bourgondiër