Heemkundige Kring Braem vzw Elversele, Jg 49/1. - Peleman, L. (Elversele : Heemkundige Kring Braem Elversele, 2017)
Van ketters en martelaren in de 16° eeuw - De broers vande Dict - Elversele - Kerkklokken