De kerk en de pastorie van Zwijnaarde. - De Keyser, Eric (Zwijnaarde : De Keyser Eric, 2016)
Het mysterie van Sint-Niklaas - Het verhaal van de gestolen klok - Het klein Kerksken - De pastorie - Pastoors van Zwijnaarde