De stadsrechten van Rhenen, Wijk bij Duurstede en Vianen - van Bemmel, A. A. B.; Van der Eerden-Vonk, M. A., 1955- (Utrecht : Historische Vereniging Oudheidkamer Rhenen, 2016)
Vijf eeuwen oud Poortboek - De verlening en de betekenis van stadsrechten - De hof van Deutz en Wijk bij Duurstede - De poorte van Vianen