Handelingen van de Geschiedkundige en Oudheidkundige Kring van Oudenaerde, van Zijne Kastelnij en van de Lande tusschen Maercke en Ronne. 52(2015). - Geschied- en oudheidkundige kring Oudenaarde (Oudenaarde : Geschied- en oudheidkundige kring, 2015)
Het goed Ter Donckt, Ter Nieuwerborch en Ter Herpelgem in Kluisbergen (15de en 16de eeuw) (Castelain R.) - De waarde van een pand te Oudenaarde in 1386 en de schening van enkele fragmenten van het Rijmboek van Martijn van Torhout (Trio P.) - De kapel St-Vincentius te Maarke als relicht van de Vlaamse Reconquista in Portugal (12dse-13de eeuw) (Van Hoecke K.) - Oudenaarde: stad onder vuur (Lybeert S -, Bauters M.) - 'Private' Richard Van Neste (1880-1917), Vlaamse onderwijzer gesneuveld in Canadese dienst (Donners L.) - De visitatiememoranda van bisschop Antoon Triest in de toenmalige dekenij Oudenaarde (1624-1654) (Devos P.) - Vande Woestijnes in de kasselrij Oudenaarde, 13de-18de eeuw, deel VI (Meirhaege H.) - Mengelmaren (Castelain R.) - Het archiefnieuws (Lybeert S.)