Handelingen van de Geschiedkundige en Oudheidkundige Kring van Oudenaerde, van Zijne Kastelnij en van de Lande tusschen Maercke en Ronne. 51(2014). - Geschied- en oudheidkundige kring Oudenaarde (Oudenaarde : GOK Oudenaarde, 2014)
In memoriam Marc De Smet (1925-2013) (Bruynooghe N.) - In memoriam dr Jean-Pierre Deweer (1923-2013) (Desmet P.) - Maarke en Kerkem in 1571 (Castelain R.) - De 17de-eeuwsee 'Cronycke van Audenaerde', deel 2 (Devos P) - Vande Woestijnes in de kasselrij Oudenaarde 13de-18de eeuw deel V (Mairhaeghe H.) - Het St-Elooiskapittel van Eine, deel III (Vergracht P.) - Reis doorheen de wereld en het achterland van de Liedstbibliotheek (Vander Mast A.) - Een nieuwe wind slaakt - De doorbraak van het modernistisch gedachtegoed in Oudenaarde (Vercampst M.) - De schilderijen 'Slag bij Oudenaarde 1708) in Axelwalle en Turijn, een vergelijking (De Smet A.) - Doctoraat: balance of power and international law, european diplomacy and te elaboration of international order, 18th century and post 1945 (Dhondt F.) - Archiefnieuws (Lybeert S.) - Boekbespreking: Tijd voor Oudenaarde (Callewier H.)