Frans Ferdinand von Österreich-Este. - Dierickx, J-P. (Steenokkerzeel : Dierickx, 2013)
Ooraken en aanleiding WO I - Franz Ferdinand, zijn jonge jaren, zijn familie, als militair, als reiziger, als troonopvolger, als eigenaar, als politicus - De aanslag - Zijn begrafenis - Zijn proces en veroordelingen