Handelingen der Maatschappij voor geschiedenis en oudheidkunde te Gent. Nieuwe reeks; 64(2010/2). - MGO Gent (Gent : Maatschappij voor geschiedenis en oudheidkunde, 2010)
De Gentse edelsmeden en hun ambachtsleven tijdens de 15de en 16de eeuw (Gezels E.) - De productie en het gebruik van wandtapijten in Gent (14de eeuw - 1542) (Lievois D.) - De Gentse renteverkopen in de 16de eeuw - Een studie van de motieven voor het gebruik van dit financiële instrument (Decelle P.) - 'Cum scandalo vicinorum et parochianorum obloquio' - Incestprocessen voor de Gentse officialiteit tijdens de 18de eeuw (1764-1784) (Dekeuzer V.)