Sleutelbewaarders : de geschiedenis van het pausdom, van Petrus tot Benedictus XVI - Collins, Roger; Ram, Titia (Amsterdam : Bakker, 2009)
Bisschop van Rome - Petus - De opvolger van de visser - De twee zwaarden - Slaaf van de slaven van God - De sleutels van het koninkrijk - Constantijn - Babylon - Drie bisschoppen op één stoel - De laatste paus - De gevangene van het Vaticaan - De onneembare rots van Petrus