De wereldburger van Geraardsbergen : uit de merkwaardige geschiedenis van 550 jaar manneken-pis - Van Trimpont, Marc, 1933-2017 (Geraardsbergen : Broederschap Manneken-pis, 2009)
Uit de merkwaardige geschiedenis van 550 j Manneken-Pis
Keywords: Landelijke documentatie; Geraardsbergen