Vianen in 1832 + Bijlage (kaarten) (2-delig). : grondgebruik en eigendom - Brand, Martin; Historiche Vereniging Het Land van Brederode (Utrecht : Stichting kadastrale atlas prov. Utrecht, 2008)
Grondgebruik en eigendom - vorming en inrichting van het landschap - waterstaatkundige organisatie - kerkelijke organisatie - kadaster