De Leuvense historici betiteld : titels van licentiaatsverhandelingen en doctoraten geschiedenis 1934-2008. - Verberckmoes, Johan, 1962- (Leuven : Vereniging Historici Lovanienses, 2008)
Titels van licentiaatsverhandelingen en doctoraten geschiedenis 1934-2008 - Alfabetische lijst auteurs en doctors