Hedendaagse architectuur : van het Concertgebouw tot het Guilleminsstation - Bekaert, Geert, 1928-2016; Boone, Veronique; Van Synghel, Koen, 1965- (Tielt : Lannoo, 2008)
Antwerpen, Bergen, Brugge, Brussel, Gaasbeek, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leefdaal, Leuven, Luik, Mechelen en Zoersel
Keywords: Architecture -- Belgium; Architectuur -- België -- 21ste eeuw