Drongen, staten van goed, bundels. 1630-1796. - Dobbelaere, Michel (Drongen : Heemkundige Kring Dronghine, 2008)
De gebundelde staten van goed, verkavelingen, liquidaties, wezenrekeningen van de vierschaar van Drongen