Cultureel jaarboek Prov O-VL 2004. - Provincie Oost-Vlaanderen (Gent : Provincie Oost-Vlaanderen, 2007)
Taal en Letterkunde - Bibliotheekwezen - Podiumkunsten - Muziek - Beeldende kunsten, vormgeving en film - Geschiedenis - Volksontwikkelingswerk - Algemene cultuur, culturele projecten en sponsoring publicaties - Gemeentelijk cultureel werk - Culturele uitwisseling - Caermersklooster - Museumwezen - Algemeen - In memoriam