Het dubbele namen boek : van Van der Aa Criellaert tot Zwigtman van Noppen, van Aalstius den Appel tot Zwerus, van Adriaenssens Melanis tot Zethraeus : een overzicht van samengestelde achternamen en van Griekse en Latijnse namen - ten Houte de Lange, C. E. G. (Christoph E. G.), 1946-; de Jonge, A. D. (Amsterdam : Balans, 2007)
De onderscheidende functies van namen - Geslachtsnamen, familie- en achternamen - Distinctiedrang - Het naamrecht - Naamswijziging - Samengestelde geslachtsnamen - Namen met tussenvoegsels
Keywords: Names personal -- Dutch -- Dictionaries