Het kasteel van Poeke. - Camerlinckx, Jan (Eeklo : Heemkundige Kring A. Verhoustraete, 2007)
Het mooiste landgoed van Vlaanderen - Stichting, DeGentse opstand van 1379 - De familie de Jauche, de Rye, de Preud'homme d'Hailly,, Pycke de Peteghem - Munten en maten in het Ancien Regime