Leonardo da Vinci : the European genius - Brown, Jacques; Collections & Patrimoine, Welkenraedt (Brussels : Europa 50 vzw, 2007)
Da Vinci een universeel figuur - Carlo Pedretti - Een genie? Italiaanse renaissance - De kunstenaar - De architect - De beeldhouwer - De Vitruviusman - De schilder - Studies van de Koninklijke Bibliotheek van Turijn - Maria Magdalena - De ingenieur - De wetenschapper - De humanist - De codexen