In de voetsporen van de graven Egmont en Horn. - Delaruelle, G. (Gent : Delaruelle, 2006)
Alva, Lamoraal van Egmont, Filips II de Montmorency, de hertog van Aarschot, Hendrik van Brederode, Floris van Montmorency, Granvelle, Willem van Oranje - Zottegem - Het geslacht Horne
Brochure van de daguitstap