Cultureel jaarboek Provincie Oost-Vlaanderen 2003. - Prov. Oost-Vlaanderen (Gent : Provincie Oost-Vlaanderen, 2005)
Keizer Karelprijs - Taal en Letterkunde - Bibliotheekwezen - Podiumkunsten - Muziek - Beeldende kunsten, vormgeving en film - Geschiedenis - Volksontwikkelingswerk - Algemene cultuur, culturele projecten en sponsoring publicaties - Gemeentelijk cultureel werk - Culturele uitwisseling - Caermersklooster - Museumwezen - Algemeen