Leonardo da Vinci, notities. - Su, H. A. (Abcoude : VP productions, 2005)
Over de schilderkunst - Menselijke figuren - Licht en schaduw - Perspectief en zintuigelijke waarneming - Studies en schetsen - Anatomie, botanie, landschap, geografie, natuurkunde, astronomie - Architectuur en planning, beeldhouwkunst en metaalbewerking - Uitvindingen - Filosofie, aforismen en miscellanea
Vertaald uit het Engels