Oorsprong van de Graalkoningen : een controversieel en uniek boek over de ontbrekende schakel tussen de nephilim en de eerste mens - Gardner, Laurence, 1943-2010 (Baarn : Tirion, 2004)
Rennes-le-Château - Berenger Saunière - De Katharen - De Albigenzen - Montségur - De tempeliers - Prieuré de Sion - Gisors - Ormus - Orléans - De grootmeesters - Hertogen van Guise en Lotharingen