Vlaamse meesters : zes eeuwen schilderkunst - Vlieghe, Hans, 1939-; Stroo, Cyriel; Van Gelder, Hilde (Leuven : Davidsfonds, 2004)
De Vlaamse primitieven - Paneelschilderkunst - De renaissanve - Neoclassissisme - Barok - Romantiek - Realisme - Impressionisme - Fauvisme - Expressionisme - Surrealisme - Symbolisme - Abstracte schilderkunst - Pop-Art - Cobra - Neorealisme - Animisme
Keywords: Painting, Belgian; Painting, Flemish