Jean Stengers, Belgique Europe-Afrique: 2 siècles d' histoire contemporaine. - BTFG (Nevele : Belgisch tijdschrift voor filologie en geschiedenis, 2004)
O -a - De heerlijkheid Nevele, schuldbrief Graaf van Hoorn 1556
In: BTNG : Belgisch Tijdschrift voor Nieuwste Geschiedenis = RBHC : Revue belge d' histoire contemporaine; 34(2004), pp. 247-350